Za hitne slučajeve nazovite odmah

Web dizajn

1

PLANIRANJE
Idejna izrada web stranice i prikupljanje sadržaja – teksta i multimedije.

2

REGISTRACIJA DOMENE
Odabir jedinstvenog naziva domene jako pomaže u kasnijem pozicioniranju stranice na tražilicama. Za provjeru dostupnosti željenog naziva domene klikni OVDJE.

3

ODABIR HOSTINGA
U početku je bitno procijeniti veličinu diska na serveru koju će stranica zauzimati, količinu podataka te podesiti nove email adrese, a sve na pouzdanom serveru sa backupom. Za odabir hostinga klikni OVDJE.

4

IZRADA STRANICE
Izrada responzivnog dizajna za sve platforme – računala, mobiteli, tableti te punjenje prikupljenim i strukturiranim sadržajem.

5

SEO – OPTIMIZACIJA ZA TRAŽILICE
Glavni cilj internet stranice je što veća posjećenost. To se postiže što boljom optimizacijom sadržaja prema upitima posjetitelja.

6

UPRAVLJANJE SADRŽAJEM
Kao dodatnu uslugu poslovnim korisnicima nudimo “content management” – izrađujemo pravilno formatiran sadržaj te objavljujemo na vašoj Internet stranici i na svim vašim stranicama na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, VK, Twitter, LinkedIn).

7

OBJAVA I EDUKACIJA
Nakon objave stranice potrebno je svakodnevno obnavljati sadržaj. Educiramo klijente da sami nauče objavljivati članke ili artikle u Internet trgovini.

8

PROMOCIJA – OGLAŠAVANJE
Kako bi smo predstavili vaš proizvod ili uslugu osmišljavamo kompletnu digitalnu marketinšku strategiju – ciljano oglašavanje na raznim portalima, tražilicama i na društvenim mrežama.