Za hitne slučajeve nazovite odmah

RIP ERP sustav


RIP ERP sustav
Poštovani!
Na ovih nekoliko stranica pokušat ćemo predložiti načine na koje želimo unaprijediti Vaše poslovanje.
U zajedničkom ulaganju Vašeg poznavanja struke i našom organizacijom i profesionalnim programskim alatima, u kratkom roku možete očekivati pravovremene izvještaje Vašeg poslovanja na stolu te ažurnost i točnost kompletne dokumentacije i knjigovodstva.
U razvoju programa najveća pozornost je stavljena na jednostavnost, brzinu i racionalnost korištenja programa. Najčešće funkcije moguće je obaviti bez upotrebe miša što skraćuje vrijeme izrade dokumenata.
Preglednost programa je dobivena prikazom jednog dokumenta na jednom ekranu. Svi bitni detalji računa su vidljivi na jednom ekranu. Konkurencija često koristi više ekrana za jedan dokument što usporava rad i otežava preglednost.
RIP podržava mrežni rad, rad sa svim vrstama printera, slanje svih ispisa e-poštom direktno iz programa, eksport svih tabela u Excel.

 

Organizacija poslovanja
Mi Vam NE ŽELIMO SAMO PRODATI NAŠ SOFTVER nego u suradnji s Vama naći dugoročno najbrži i najprofitabilniji oblik organizacije poslovanja na obostrano zadovoljstvo.
Program pratimo preporukama za organizaciju svih administrativnih poslova. Najčešći posao koji se radi u pet koraka umjesto u dva je knjiženje ulaznih računa u knjigu ulaznih računa, izrada virmana, knjiženje ulaznih računa u glavnu knjigu, unošenje izvoda u glavnu knjigu i zatvaranje računa.
Naš prijedlog je:
Knjiga URA generira virmane koji se jednom e-porukom šalju banci (velika ušteda vremena i novaca).
Automatsko učitavanje izvoda u glavnu knjigu sa automatskim zatvaranjem računa.

IZGLED DOKUMENATA
Računi, ponude, otpremnice mogu izgledati točno onako kako vi želite (uz sadržaj koji je propisan zakonom). Izgled i ispis u boji, ubacivanje logotipa, odabir fonta i veličine fonta, dodavanje rečenica i poruka na dokumente prema želji korisnika. Izgled većine dokumenata korisnik sam može mijenjati nakon 10 minuta obuke.

Listu korisnika pogledajte OVDJE

Kompletan program slobodno preuzmite na ovom LINKU.

Nakon instalacije kontaktirajte nas za konzultacije i eventualnu edukaciju: 098 709 760