Za hitne slučajeve nazovite odmah

RIP Glavna knjigaRIP Glavna knjiga

Ukratko: uz efikasno i jednostavno knjiženje, kao najveću prednost pred konkurencijom istaknuli bismo automatska knjiženja iz drugih modula RIP-a, te automatsko učitavanje izvoda s Interneta u temeljnicu. To drastično smanjuje vrijeme ručnog unosa i samim time mogućnost pogreške.

Ova napredna GLAVNA KNJIGA
podržava i rad u integriranom okruženju kada je knjigovodstvo smješteno u tvrtci kao i poslovanje tvrtke koje se bazira na vanjskom Knjigovodstvenom servisu.
– Knjigovodstvo u tvrtci: Dolaze do izražaja prednosti koje nudimo u integriranom paketu. To su svakodnevni knjigovodstveni izvještaji i analize za odjele komercijale i
uprave.
– Knjigovodstveni servis: Izbjegavamo dupli unos dokumenata pa se podaci klijenta iz RIP-a (URE i IRE i materijalnog knjigovodstva) mogu jednostavno proknjižiti u Glavnu knjigu kako bi knjigovodstvo nastavilo obradu.

Primjer u praksi: knjigovođa dođe kod klijenta sa prijenosnim računalom i poveže se na mrežu. Jednim klikom prebacuje podatke u svoj sustav. Također postoji mogućnost prebacivanja podataka Internetom.

Listu korisnika pogledajte OVDJE

Kompletan program slobodno preuzmite na ovom LINKU.

Nakon instalacije kontaktirajte nas za konzultacije i eventualnu edukaciju: 098 709 760